Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου , που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη . Επιλέξτε τις καλύψεις που σας ταιριάζουν και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές και τις ουσιαστικές παροχές . Ενδεικτικά κάποιες καλύψεις :  Αστική ευθύνη προς τρίτους ,  Σωματικές βλάβες & υλικές ζημιές προς τρίτους ,  Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα , Τρομοκρατικές ενέργειες ,  Θραύση κρυστάλλων ,  Ολική/Μερική κλοπή ,  Φυσικά φαινόμενα ,  Πυρκαγιά , Οδική Βοήθεια , Νομική προστασία.

Ασφάλεια Υγείας-Ζωής

Η έννοια της ζωής είναι στενά συνδεδεμένη με αυτής της οικογένειας . Σε περίπτωση απώλειας ζωής ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας εξασφαλίστε το μέλλον των αγαπημένων σας  προσώπων μέσα από ασφαλιστικά προγράμματα του γραφείου μας και των συνεργατών μας . Απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία , ΜΟΑ για εργασία  , Απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων λόγω ΜΟΑ .

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Δύο μεγάλες κατηγορίες προγραμμάτων Αστικής Ευθύνης είναι η Επαγγελματική Αστική Ευθύνη που καλύπτει αποζημιώσεις που απαιτούνται στο πλαίσιο άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας ( π.χ ιατροί , δικηγόροι , λογιστές κλπ ) και η Γενική Αστική Ευθύνη που καλύπτει που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους στον επαγγελματικό σας χώρο λόγω αμέλειας ή παράλειψης δική σας ή του προσωπικού ( π.χ γυμναστήρια , εκπαιδευτήρια κλπ ).

Ασφάλεια Κατοικίας

1)Η έννοια της ζωής είναι στενά συνδεδεμένη με αυτής της οικογένειας . Σε περίπτωση απώλειας ζωής ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας εξασφαλίστε το μέλλον των αγαπημένων σας  προσώπων μέσα από ασφαλιστικά προγράμματα του γραφείου μας και των συνεργατών μας . Απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία , ΜΟΑ για εργασία  , Απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων λόγω ΜΟΑ .

 

2) Κάποιες από τις καλύψεις υγείας που παρέχουμε είναι : Κάλυψη σε Ελλάδα και Εξωτερικό  ,  Δωρεάν ετήσιο checkup , Κάλυψη σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία  ,  Επιλογή θέσης νοσηλείας  και  ασφαλιζόμενου κεφαλαίου , Εκπτώσεις σε οικογενειακά πακέτα , Επιδόματα νοσηλείας και ανάρρωσης , Χειρουργικά επιδόματα .

Ασφάλεια Σκάφους

Το σκάφος δεν είναι απλό μέσο μεταφοράς καθώς προσφέρει μία μοναδική εμπειρία και αίσθηση ελευθερίας . Για εσάς που αγαπάτε τη θάλασσα το γραφείο μας μέσα από τα προγράμματα ασφάλισης που διαθέτει σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή έχοντας προνοήσει για τους πιθανούς κινδύνους . Μερικές βασικές καλύψεις είναι:
Σωματικές βλάβες επιβαινόντων και τρίτων , Υλικές ζημιές σε αντικείμενα επιβαινόντων και τρίτων, Πρόκληση θαλάσσιας  ρύπανσης.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ !!!

Νομική Προστασία

Σήμερα η κάλυψη της νομικής προστασίας έχει γίνει πιο απαραίτητη από ποτέ , δίνοντας λύσεις μακριά από το χώρο των δικαστηρίων . Γι’ αυτό το γραφείο μας σας παρέχει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες όπως : Κάλυψη δικαστικών εξόδων , Αμοιβές δικηγόρων , Έξοδα και αποζημιώσεις δικαστικών επιμελητών , Νομική προστασία συμβάσεων κλπ .

Ασφάλεια Επιχείρησης

Η επιχείρησή σας  είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας με ιδιαίτερη σημασία για εσάς και την οικογένεια σας . Σας προσφέρουμε κάλυψη από ένα πλήθος κινδύνων που είναι ικανοί να επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας . Ενδεικτικά σας αναφέρουμε :  Πυρκαγιά , Κλοπή , Έκρηξη , Καιρικά Φαινόμενα , Σεισμός , Αστική ευθύνη εργαζομένων συνέπεια ατυχήματος , Νομική προστασία .

Ασφάλεια Σύνταξης

Η σύνταξη κάθε ανθρώπου συνδέεται άμεση με την ποιότητα ζωής. Ασφαλίζοντας την σύνταξή σας σήμερα, ασφαλίζετε το δικό σας μέλλον. Οι σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα σε συνδυασμό με τις οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές επηρεάζουν τις συντάξεις, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να έρχονται αντιμέτωποι με τις αρνητικές συνέπειες. Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης που παρέχονται από το γραφείο μας μπορούν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον με αξιοπρέπεια για εσάς και την οικογένεια σας.

Μερικές από τις παροχές  για την ασφάλεια της Σύνταξής σας: Ισόβια σύνταξη ή καθορισμένης διάρκειας , Εφάπαξ καταβολή , Επιλογή  τρόπου καταβολής ασφαλίστρων , το επιθυμητό ποσό μηνιαίας σύνταξης και την ηλικία έναρξης καταβολής της σύνταξης .

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Τα ταξίδια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής . Γι’ αυτό πρέπει  να προνοούμε για τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν και να μας χαλάσουν το ταξίδι . Μέσα από τα προγράμματα που σας παρέχουμε φροντίζουμε εμείς ώστε να είστε ξέγνοιαστοι σε κάθε σας ταξίδι μικρό ή μεγάλο. Μερικές παροχές είναι οι εξής : Κάλυψη εξόδων νοσηλείας από ατύχημα ή ασθένεια , Απώλεια αποσκευών ή εγγράφων , Καθυστέρηση πτήσεων/άφιξη αποσκευών .